LASTENHOITO

lue lisää

Lastenhoito

Koulutetut ja ammattitaitoiset hoitajamme huolehtivat lapsen perustarpeiden lisäksi myös leikistä ja ulkoilusta. Mahdollisen päivälevon aikana hoitajat voivat valmistella ruokaa tai tehdä muita yhdessä sovittuja kevyitä kotitöitä. Koulujen loma-aikaan hoitaja voi varmistaa, että lapsi käy syömässä eikä vietä koko päivää ruudun kanssa. Kotona tapahtuva hoito on hyvä vaihtoehto myös koulujen iltapäivätoiminnalle.

”Meillä lasten on hyvä olla”

Palvelusetelilla ja yksityisesti

Lastenhoitoa palvelusetelillä ja yksityisesti
Tarjoamme perheille lastenhoitopalvelua. Palvelustamme on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä (45%). Koulutetut ja ammattitaitoiset hoitajamme voivat huolehtia myös useamman perheen lapsista esimerkiksi koulujen loma-aikaan. Kotiin tilattu hoitaja on hyvä vaihtoehto myös iltapäiväkerholle.

Olemme Tampereen ja Nokian kaupunkien palvelusetelituottajia lasten tilapäiseen kotipalveluun.
Lisätietoja saat seuraavista linkeistä,
Tampereen kaupungin sivuilta
Nokian kaupungin sivuilta

Meiltä saat laadukasta ja virikkeellistä lastenhoitopalvelua toimintatuokion muodossa esimerkiksi hotelleille ja kauppakeskuksille. Toimintatuokiot soveltuvat hyvin myös erilaisiin tapahtumiin (messut, häät, juhlat, syntymäpäivät).

Tarjoamme sairaan lapsen hoitajapalvelua yksityisille ja henkilöstöetuna yrityksille.

Meiltä saat myös varahoitajia yksityisille päiväkodeille, ryhmiksille ja perhepäivähoitajille. Helppo ja edullinen vaihtoehto palkatulle sijaiselle!

ota yhteyttä ja varaa apua lastenhoitoon