Kiireetön ja turvallinen kotihoito

Valkokullan tutut ja turvalliset hoitajat tuovat avun kotiisi ja antavat sinulle aikaa. Kotihoitomme palvelee Ylöjärvellä, Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.
Lue lisää

Valkokullan kotihoito antaa sinulle aikaa

Valkokullan kotihoito tukee omassa kodissa asumista ja auttaa arjen sujumisessa. Kotihoito on ennen kaikkea huolenpitoa ja yhdessä olemista.

Kotihoidon asiakassuhteen perusta on toisen tunteminen, turvallisuus ja luottamus. Luoksesi tulevat aina sinulle nimetyt, tutut Valkokullan hoitajat, jotka tuntevat sinut ja avun tarpeesi.

Kotihoito Ylöjärvellä, Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Hoivapalvelu Valkokulta Oy

Hoitajamme auttavat kaikissa päivittäisissä askareissa ja huolehtivat, että sinulla on kaikki hyvin ja, että kotonasi on lämmintä, mukavaa ja turvallista asua.

Säännöllinen ja kiireetön hoiva omassa kodissa tuo turvaa arkeen ja tukee fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Soita meille (puh. 044 981 2301) tai lähetä viesti, niin kerromme enemmän Valkokullan kotihoidosta.

Esimerkkejä kotihoidon palveluista:

  • Yhdessä oloa kotona ja kaupungilla
  • Asiointiapua, kaupassa ja pankissa käymistä
  • Aamu- ja iltatoimissa avustamista
  • Siivousapua
  • Ruoanlaittoa ja tiskaamista
  • Pyykkien pesemistä, silittämistä ja viikkaamista
  • Peseytymisessä ja pukeutumisessa avustamista
  • Ulkoilu- ja jumppaseuraa
  • Lääkkeistä huolehtimista ja apteekkiasiointia

Tarjoamme juuri niitä palveluita, joita kulloinkin tarvitset ja haluat. Kysy rohkeasti lisää.

 

Heräsikö kysymyksiä kotihoidosta? Lähetä meille viesti tai soita.

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita Valkokullan kotihoidon numeroon:

044 981 2301

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kenelle kotihoito on tarkoitettu?

Kotihoito on tarkoitettu kaikille omassa kodissa asuville, jotka kaipaavat apua päivittäisiin askareihin. Asiakkaamme ovat yleensä vanhuksia, sairaudesta kuntoutujia tai lapsiperheitä.

Valkokullan kotihoito tarjoaa oivan avun myös sairauksien ennaltaehkäisyyn ja toimintakyvyn parantamiseen.

 

Mitä tarkoittaa kiireetön kotihoito?

Kiireetön on tapamme toimia. Me uskomme, että pystymme tarjoamme parasta mahdollista hoivaa ja turvaa, kun saamme täysin keskittyä tekemään työmme asiakkaamme ehdoilla.

Me olemme luonasi aina vain sinua varten, eikä meillä silloin ole kiire minnekään muualle.

Tärkeä osa kiireettömyyttä on myös se, että luonasi käyvät aina tutut hoitajat, jotka tuntevat sinut ja avun tarpeesi hyvin.

 

Sopiiko palvelunne juuri minun tarpeisiini tai läheiselleni?

Pyydä meidät käymään, niin jutellaan lisää avun tarpeistanne. Uskomme, että pystymme tarjoamaan tarvitsemianne palveluita. Soita 044 981 2301, niin kerromme lisää tai ota yhteyttä tästä linkistä.

Kotihoitoasiakas ja -hoitaja

Missä kotihoitonne palvelee?

Palvelemme Pirkanmaan alueella. Suurin osa asiakkaistamme asuu Ylöjärvellä ja Tampereella.

Lisäksi palveluihimme kuuluvat v. 2018 avattu seniorikoti Ylöjärvellä sekä vanhusten päivätoiminta Ylöjärven keskustassa.

 

Kuinka paljon yksityinen kotihoito maksaa?

Saatat saada kotihoidon palvelut edullisemmin yksityisen palveluntuottajan kautta. Tutustu hinnastoomme tästä linkistä ja kysy lisää palveluistamme.

 

Saako kotihoidosta kotitalousvähennyksen?

Kyllä saa! Saat 40% hotihoitotyön hinnasta takaisin verovähennyksenä. Enimmäisvähennys vuonna 2020 on 2250 €/hlö, ja puolisot voivat yhteensä vähentää 4500 €. Omavastuu on 100 €/hlö. Kysy Valkokullan henkilökunnalta lisää kotitalousvähennyksestä ja sen hakemisesta.

Oletko omaishoitaja?

Kotihoito omaishoitajille

Valkokullan kotihoito on oiva apu läheistään kotona hoitavalle omaishoitajalle. Tuomme sinulle lisäapua arkeen, toimitamme esim. fyysisesti raskaita tehtäviä tai sairaanhoidollisia toimenpiteitä ja mahdollistamme sinulle hetken omaa aikaa sillä välin, kun me huolehdimme läheisesi hyvinvoinnista.

Omaishoitajana sinua palvelee myös päivätoimintamme Ylöjärven keskustassa. Lue lisää päivätoiminnastamme täältä.

 

Valitse alta sinua kiinnostava kotihoivan alue saadaksesi lisätietoja.

Sairaalasta kotiutuva potilas
Hoitoajat sairaalassa lyhentyvät jatkuvasti. Potilaat kotiutetaan aiempaa varhaisemmin tai siirretään terveyskeskuksen vuodeosastolle. Valkokulta Hoivapalveluiden kautta saat apua kotiin siinä vaiheessa, kun sinun tai läheisesi vointi sallii lähdön erikoissairaanhoidon vuodeosastolta tai päivystyksestä. Kuntoutuminen omassa kodissa osaavan hoitajan tukemana tapahtuu yleensä nopeammin ja turvallisemmin, kuin laitoksessa. Hoivapalvelut on rakennettu vastaamaan lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen sairaalasta kotiutumisen jälkeen. Mikäli alkuvaiheessa kotiin paluun jälkeen tarvitaan apua myös perustarpeiden tyydyttämiseen tai kotona pärjäämiseen, on mahdollista tilata lisäksi erilaisia tukipalveluja. Hoito toteutetaan lähihoitajan ja sairaanhoitajan työparityöskentelynä ennakkoon sovituin vastuualuein.
Haavanhoito
Nykyaikaisten, laadukkaiden haavanhoitotuotteiden tyypillinen vaihtoväli 7 vrk. Haavan hoidon yhteydessä avustetaan suihkussakäynnissä ja muussa ihonhoidossa tarpeen mukaan. Joissain tapauksissa haavoja on hoidettava tiheämmin. Tällöin käyntikerrat ja hinnoittelu sovitaan erikseen. Haavanhoidosta vastaa työparina sairaanhoitaja ja lähihoitaja.
Kuukausilaskutus 2h/viikko, 400 €/kk
Muistisairas potilas
Muistisairaan potilaan paras paikka on oma koti. Uudessa ympäristössä ihminen hämmentyy helposti ja tuntee olonsa turvattomaksi. Tällöin vointi voi heikentyä nopeasti ja lääkityksen tarve kasvaa. Meidän palvelumme avulla voidaan parantaa muistisairaan henkilön toimintakykyä, lisätä turvallisuuden tuntua, hidastaa sairauden etenemistä ja parantaa elämänlaatua.

Psyykkisen hyvinvoinnin tukeminen

Käytössämme on laaja valikoima keinoja psykkisen hyvinvoinnin tukemiseksi. Näitä ovat esimerkiksi aktiivinen muistelu valokuvien, vanhojen elokuvien katselun ja musiikin kuuntelun avulla. Avustamme käsitöiden ja taiteen tekemisessä. Laulamme yhdessä. Saatamme asiakkaan häntä kiinnostavaan taide-elämykseen (teatteri, konsertti, taidenäyttely…) ja olemme mukana seurana vähintään kerran kuukaudessa.

Fyysisen aktiivisuuden lisääminen

Pyrimme lisäämään asiakkaidemme fyysistä aktiivisuutta harrastamalla yhdessä erilaisia urheilu- ja liikuntalajeja. Näitä vat esimerkiksi uimahallissa käynti, vesijuoksu tai -jumppa tai pallopelit. Myös juoksu tai kävely asiakkaan voinnin mukaan onnistuu turvallisen saattajan kanssa. Kotona suoritettava liikunta, tanssi tai pyörätuolijumppa ovat myös hyviä liikkumisen tapoja. Venyttely ja kevyt hieronta kuuluu jokaisen liikuntatuokion yhteyteen. Liikuntavälineden hankinnasta sovitaan ja laskutetaan erikseen.

Ota yhteyttä ja varaa paras apu tarpeisiisi